Finally, summer is here, the season we all love! I don’t know about you, but I love summer because it’s the season of the most beautiful holidays.

I love summer because I can see the clear sky, I walk the streets in the most steamy dresses or in a lace pareo and I already feel like on vacation. In summer, sun is fun, the music sounds on the terraces and the air of the party floats in the air. Even the heat is much easier to bear when we have the most innovative methods to cool us. Let your imagination fly and you’ll be able to feel fresh even on the hottest days of summer.

In sfarsit a venit vara, anotimpul pe care il asteptam cu totii! Nu stiu voi, dar eu ador vara pentru ca este anotimpul distractiei si al celor mai frumoase vacante.

Ro:

Iubesc vara pentru ca pot sa vad cerul senin mai mereu, ma plimb pe strazi in cele mai vaporoase rochii sau intr-un pareo dantelat si ma simt deja ca in vacanta. Vara da tonul la distractie, muzica rasuna la terase si-n aer pluteste aerul de petrecere.

Chiar si caldura este mult mai usor de suportat cand avem la dispozitie cele mai inedite metode de a ne racori. Lasa-ti imaginatia sa zboare si o sa reusesti sa te simti fresh chiar si in cele mai toride zile ale verii.

Pentru ca mai am inca de asteptat pana o sa plec in concediu, eu am gasit deja o oaza de racoare, chiar la cativa pasi de casa. Mi-am luat costumul de baie, un Santal rece la cutie, ventilatorul de buzunar si am iesit sa ma racoresc chiar in centrul orasului. Distractia a fost garantata, la fel si senzatia minunata de prospetime!

Nici nu a fost nevoie sa ajung neaparat la mare, pentru ca, asa cum știți, accesoriile vesele dau tonul distracției cel mai bine! Iar ventilatorul colorat este unul dintre cele mai cool accesorii ale verii! Unde mai pui ca este o metoda super eficienta de racorire.

Intra in aplicatia SUN IS FUN, invarte roata de fructe, completeaza-ti datele si poti castiga si tu unul dintre cele 140 de mini ventilatoare portabile!

In plus, mai poti sa castigi alte 12 premii speciale, 12 sticle de suc Santal!

Succes and have fun!

Tie cum iti place sa te racoresti vara?