promo_1

Fashion

Browse
promo_2

Instagram

Follow me!
promo_3

About me

Hello

Sunny beach

My Lifestyle

My happiness comes in waves. Although I am born in autumn, in November, I love summer, the sea and the heat.

I know, the heat can be really hard to bear, but if you leave me at the seaside, I’d be happy to stay there all day long. We returned from our vacation almost two weeks ago , but I’m still thinking about Greece and its beautiful beaches.

Walk in the park

Fashion

Summer is here finally and I love it! I waited for a while, so I intend to enjoy as much as I can these lovely warm days.

I love the beach, you know me, but I would not say „No” to a refreshing walk in the park. The trees are green, everything smells so nice, so, yes a walk in nature is a big Yes for me.

Plăceri de vară

Fashion

Vară, soare, mare și distracție. Cam asta am în gând permanent de când, în sfârșit, si-a intrat in drepturi mult așteptata vară.

SUN IS FUN!

Fashion, My Lifestyle

In sfarsit a venit vara, anotimpul pe care il asteptam cu totii! Nu stiu voi, dar eu ador vara pentru ca este anotimpul distractiei si al celor mai frumoase vacante.

Iubesc vara pentru ca pot sa vad cerul senin mai mereu, ma plimb pe strazi in cele mai vaporoase rochii sau intr-un pareo dantelat si ma simt deja ca in vacanta. Vara da tonul la distractie, muzica rasuna la terase si-n aer pluteste aerul de petrecere. Chiar si caldura este mult mai usor de suportat cand avem la dispozitie cele mai inedite metode de a ne racori. Lasa-ti imaginatia sa zboare si o sa reusesti sa te simti fresh chiar si in cele mai toride zile ale verii.

Pentru ca mai am inca de asteptat pana o sa plec in concediu, eu am gasit deja o oaza de racoare, chiar la cativa pasi de casa. Mi-am luat costumul de baie, un Santal rece la cutie, ventilatorul de buzunar si am iesit sa ma racoresc chiar in centrul orasului. Distractia a fost garantata, la fel si senzatia minunata de prospetime!

Before the rain

Fashion

Primavara aceasta jachetele sunt mai in trend ca niciodata. Asta pentru ca avem parte de o vreme schimbatoare, mai mult cu ploi decat cu soare.

Close