Sublime Maison de Beauté a sarbatorit inaugurarea locatiei din Bulevardul Unirii 71 in cadrul unui eveniment special la care au luat parte o multime de invitati: jurnalisti, bloggeri si vedete.

In timpul evenimentului, invitatii au participat la sesiuni de beauty, au testat produsele profesionale de la Bruno Vassari by Beauty One, care se regasesc in camera de cosmetica  “a casei de infrumusetare” si au admirat colectia romantica de pantofi de la Diane Marie Studio.

Sublime Maison de Beauté este o “casa de infrumusetare” cu aer parizian. Amenajat in stil frantuzesc, cu detalii romantice si influente vintage combinate cu glam-ul modern, Sublime Maison de Beauté a luat nastere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de infrumusetare, in care clientului i se ofera o adevarata experienta de frumusete, atentie si relaxare.

La Sublime te simti ca in livingul celei mai bune prietene, iar din partea casei gasesti mereu o cafea buna sau un ceai cald, iar ritmurile de lounge din surdina asigura un rasfat sublim in timpul sedintelor de beauty: manichiura/pedichiura, coafor, cosmetica, tratamente faciale, extensii de gene, make-up profesional si barber shop.

Din luna iulie, Sublime Maison de Beauté si-a redeschis portile pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din Bucuresti, pe Bulevardul Unirii, la numarul 71, in apropiere de Piata Alba Iulia, intr-o zona mult mai accesibila clientilor, cu mai multe spatii de parcare. Ca si noutate, in noua locatie Sublime clientii vor beneficia de un stilist profesional, care le va divulga secrete de stil si ii va indruma sa faca alegerea perfecta.

image002

image005

Partenerii evenimentului: Sunday PR, Beauty One, Diane Marie Studio.