La revedere vara, bine ai venit toamna!

Din punct de vedere calendaristic, toamna a venit de mai bine de o luna, dar eu abia incep sa ma bucur de ea. Acum ca am terminat prezentarea tinutelor de vara de la fashion week, voi inaugura tinutele de sezon cu un prim outfit in trend.

Acest anotimp imi place in mod special pentru ca ma indeamnasa fiu cat mai creativa. Toamna este despre suprapuneri, texturi cozy, culori inchise, dar si accente metalice pe care abia astept sa le port. Incep asadar seria tinutelor de sezon cu un item statement pe care l-am vazut si-l vom revedea peste tot in aceasta perioada: cizmele peste genunchi. Intai, am insa ceva sa va marturisesc. Desi de multa vreme admiram aceste cizme de la distanta, nu m-am aventurt sa le port, pentru ca mi-a fost teama ca o sa arat ca ‘motanul incaltat’ in ele. Dar toate au un inceput.

Le-am gasit online, m-am dus la magazin sa le vad si am zis ca trebuie sa le acord o sansa. Asadar le-am probat si nu mi-a displacut ce am vazut in oglinda. Picioare lungi, aparitie sexy, ok, imi place, le cumpar! E adevarat ca in drum spre casa de marcat am facut rapid un sondaj de opinie intre fete, sa fiu sigura ca fac alegerea potrivita.  Asadar, dupa cum puteti vedea, nu pierd prea mult timp la shopping daca gasesc ceva ce imi place. De fapt, cand ai acasa un bebe care plange dupa tine, inveti trebuie sa te misti rapid! Bon, sa revenim totusi la cizme si la partea cea mai placuta, stylingul!

Weekendul trecut am gasit momentul oportun sa port cizmele cu o fusta scurta (da, bineinteles ca scurta) si un body argintiu, dar ceva lipsea. Cum ziceam, toamna este despre suprapuneri, adara am mai adaugat imediat si un sacou si am obtinut imaginea perfecta: un look seducator de zi.

Intre a fi sexy si provocatoare, aleg de cele mai multe ori a doua varianta. Cizmele peste genunchi pot arata super sexy dar si provocator, asadar este usor sa te joci cu focul, dar grija sa nu te arzi!

 

Outfit: Cizme si sacou Zara, Top Fashion Days, Fusta Medicine, Geanta Iutta