Cand te simti sexy si increzatoare, ca printr-o minune toate privirile se intorc asupra ta. Care sa fie secretul? Cum sa fii sexy purtand hainele cele mai comode cu o atitudine seducatoare? Lenjeria intima deosebita este raspunsul meu.

blogger de moda editorial street style

blog de moda romanesc

DSC_0156

Fie ca o porti doar pentru tine pentru ca iti sporeste sex-appeal-ul, fie ca planuiesti sa-ti impresionezi iubitul, lenjeria de corp bine aleasa iti poate schimba starea de spirit pentru intreaga zi. 

blog de moda romanesc 2016

Daca tot v-am starnit imaginatia pentru desuuri fine, o sa va povestesc mai multe despre lenjeria Eden, lucrata manual, cu dantele, broderii, plus alte tesaturi de inalta calitate.

Am vizitat recent atelierul Eden Lingerie si am ramas placut impresionata de profesionalismul echipei si de calitatea materialelor folosite. Am descoperit cele mai frumoase piese de lenjerie intima din colectiile lansate si am avut ocazia sa-mi creez propriul model de lenjerie, personalizat dupa dimeniunile mele. Este o experienta deosebita, de care poate beneficia orice client Eden.

Lenjerie intima Eden

DSC_0265

Toate piesele au ceva aparte, insa eu mi-am gasit inspiratia in modelele din colectia Roza, confectionate din dantela brodata italieneasca si tule nude. Setul mi-a fost livrat foarte repede acasa, intr-o cutie eleganta, perfecta pentru a pastra o lenjerie atat de delicata.

Categoric, secretul femeii increzatoare si sexy este lenjeria speciala pe care o poarta. Este ceva irezistibil la o femeie imbracata doar in dantelute si matasuri fine. Ce poate fi mai sexy de atat?

Eden Lingerie dantela si broderii

 

            Outfit: Top Asos, Fusta Laura Firefly