V-am anuntat cu bucurie vestea cea mare. O sa avem un bebe, dar asta stiati deja, nu-i asa?

Intr-o postare de luna trecuta va spuneam ca urmeaza sa aflam si raspunsul la intrebarea – baietel sau fetita? Am prelungit putin asteptarea pentru ca frumoasa dezvaluire s-a lasat cu surprize.

La sfarsitul lunii august, am aflat ca vom avea 90% o fetita, dar medicul precaut pentru cei 10%, ne-a spus ca vom primi confirmarea la morfologia din saptamana urmatoare. Mi se spusese de fapt din saptamana 12 ca ar fi fetita, dar era totusi prea devreme pentru confirmari. Ma aflam acum in saptamana 19, jumatatea lunii a 5-a, asadar asta da certitudine! Am plecat deci, cu zambetele pana la urechi. Am aflat ce ne doream cel mai mult, ca bebele se dezvolta bine si-n plus, ca este o fetita! A doua parere, ajunul saptamanii 20, oare cat sa mai conteze vreo 10% ? :))

Primul gand a fost sa-mbrac rochia roz pregatita deja de cateva zile si sa va anunt frumoasa veste. Apoi, pentru ca ne mai lipseau totusi 10% pentru un puzzle complet, am preferat sa mai asteptam. In saptamana urmatoare, medicul care s-a ocupat de ecografia trimestrului 2, ne-a anuntat la final ca vom avea un baietel sanatos! Da, da, un baietel! 

Mare ne-a fost mirarea sa aflam ca nazdravanul s-a razgandit si ne-a pacalit! Bineinteles ca suntem insa la fel de fericiti si abia asteptam sa il cunoastem! Cel mai mult ne dorim un bebe sanatos, ca iubit este deja, indiferent ca-i fetita sau baiat.

Ne-am distrat tare pe seama acestei vesti si zambetele pana la urechi au reaparut pe fetele noastre si la shooting-ul amanat si replanificat de cateva ori.

Asadar, bebele nostru deja de tine de glume. Este un neastamparat, foarte activ, in special dupa miezul noptii. Va las cu fotografiile pe care le-am facut si ne reauzim curand cu postari vesele si colorate.

 

P.S. Ma mai gandesc, oare mai sunt sanse ca bebele sa se razgandeasca iar si sa mai puna la cale inca o surpriza? :))

Outfit: Rochie Orsay, Balerini  H&M

Foto: Andreea Mocanu