Primul weekend la malul marii din acest an l-am petrecut in Bulgaria. Desi am asteptat-o mai nerabdatoare ca niciodata, aceasta escapada a fost planificata din scurt si a fost destul de reusita.

Daca sunteti mai noi pe blogul meu, va spun doar ca sunt indragostita de mare. Este destinatia ideala pentru mine si nu trebuie neaparat sa fie vara ca sa-mi doresc sa ma plimb pe malul apei.

Orice poza de pe plaja imi atrage imediat atentia si astfel am ajuns si in Bulgaria, datorita unei poze din vacanta pe care am remarcat-o in feed-ul de pe Instagram. Plaja curata, apa albastra – am crezut initial ca este vorba de o destinatie exotica destul de indepartata, dar spre mirarea mea era vorba de o plaja din Bulgaria.

M-am documentat rapid, am mai citit cateva review-uri si in mai putin de o ora aveam deja rezervata mini-vacanta in Bulgaria. Uite asa am ajuns la resortul Kaliakria, o destinatie superba pentru un concediu placut.

Cum am ajuns mi-au incantat privirea piscinele superbe cu privelistea catre mare. Liniste in jur, exact ce imi doream. Locatia ideala in care sa port prima data si costumul de baie elegant de la Tommy Hilfiger.
In incinta resortului se gaseste si restaurantul El Balcon del Mundo- iar numele generic spune deja totul. Bineinteles, ofera o priveliste de vis iar mancarea acolo a fost absolut delicioasa.
La aproximativ 25 km de resort am gasit inca o destinatie interesanta, golful Bolata, o plaja salbatica inconjurata de stanci, mai puțin aglomerata, exact asa cum imi place mie.
M-a impresionat apa limpede si, bineinteles, m-am aventurat sus pe deal, sa ma bucur si mai bine de peisaj. Am întalnit in drum si cateva soparle, diverse specii de insecte dar intr-un final nimic prea deosebit care sa ma impiedice sa admir privelistea de sus.
Nici n-am simtit cum a trecut timpul in cele 3 zile si sunt sigura ca mai sunt locuri frumoase de vazut. Asadar, sigur mai merita cel putin o vizita sau doua.
Aștept cu interes si recomandările voastre pentru locuri frumoase si linistite din imprejurimi, care merita vazute si admirate.