Hello si bine v-am regasit pe blog!

A trecut ceva timp de la ultima postare si, parca suna mai bine in engleza,so it feels so good to be back again! Sper sa nu mai lipsesc niciodata atat de mult si sa redevin activa, asa cum v-am obisnuit.

N-am renuntat la postarile de styling, pentru ca ma relaxeaza foarte mult fotografiile de street style dar n-am reusit sa-mi mai astern gandurile pe blog, pentru ca Vlad a inceput sa faca pasi mici dar hotarati prin casa si (aproape) toata ziua o petrec (pe) langa el. Cred ca voi face un articol separat despre perioada primilor pasi care este minunata, dar totodata extenuanta, deoarece trebuie sa fie supravegheat continuu.

Pauzele mele sunt scurte si nu foarte dese, asa ca trebuie sa profit maxim de ele. Acum doarme, hei este 5 dimineata cand scriu, inca doua ore doar pentru mine, asadar sa va povestesc cate ceva si despre tinuta de astazi.

Sa va spun un secret? Am facut aceste poze pe 1 ianuarie, da, in prima zi din an! Nu era foarte multa lume pe strazi, insa a fost foarte frig afara! Probabil nu s-ar zice, uitandu-va la tinuta mea cu aer primavaratic.

Asa cum probabil deja stiti, nu prea ma conformez eu anotimpului si dincolo de gradele cu minus si vantul care batea foaaarte tare, m-am simtit chiar bine in rochia mea cu volane. In plus, tinuta mea se potriveste perfect cu actualul sezon. Am facut pozele la inceputul anului, dar intre timp a venit primavara, cel putin calendaristic, asadar sa inceapa parada rochiilor feminine si colorate!

Ne revedem curand pe blog dar si pe Instagram si pe Youtube, unde va pregatesc mai multe surprize!

Asadar, tinem aproape, v-am pupat!