Am revenit pe blog, in sfarsit, dupa o absenta de un an. Nu am mai lipsit niciodata atat de mult si mi-am propus ca de acum sa fiu o prezenta constanta aici. Este una dintre dorintele importante pentru 2021, iar despre restul dorintelor voi scrie intr-o alta postare, deoarece astazi o sa va vorbesc despre editia Milan Fashion Week Fall/Winter 2020.

Da, este vorba de sezonul trecut. Exact acum un an eram la Milano si ma bucuram de atmosfera specifica a evenimentelor de la fashion week. Rezervasem 4 zile pentru saptamana modei insa spre final, in cea de-a treia zi a izbucnit pandemia de coronavirus.

Ce a urmat?… O parte din show-uri au fost anulate, in timp ce alte prezentari de moda s-au tinut fara public. Cand am revenit in tara se declansase un haos general dupa raspandirea virusului in Italia. Am stat in carantina doua saptamani, timp in care au inceput sa apara tot mai multe cazuri de covid si la noi, asadar am hotarat ca nu este momentul oportun sa postez despre Milano. Si am asteptat, cam mult e drept, pana cand mi s-a facut tot mai dor de scris si de atmosfera nebuna de acolo. Mi s-a facut tare dor de Milano, de toata frumusetea lui si nu intamplator, pentru ca in aceasta perioada ar fi trebuit sa fiu iar la fashion week. Doar ca in prezent, din cauza pandemiei majoritatea prezentarilor au loc in format digital, fara spectatori.

Asadar, pana vom reintra in normalitate, nu-mi ramane decat sa ma bucur ca am reusit sa iau parte la ultimele prezentari de moda clasice si de dragul acestor vremuri frumoase, voi posta mai jos cadrele preferate de anul trecut.

Mie mi-au incantat privirea, sper sa va placa si voua 🙂

Outfit – Omra Dress
Photo – Andrei Petrean

Outfit – Atu Body Couture
Photo – Marilu