Grija pentru bebelus incepe din primele clipe de viata. Primul an din viata copilului este cel mai important pentru sanatatea acestuia, dar etapele esentiale in dezvoltarea lui incep abia dupa primele 12 luni.

Catena vine in ajutorul mamicilor inca de la inceput, cu o serie de recomadari ale specialistilor in cresterea si educarea copilului. Pe 1 iunie, Catena a lansat in farmacii “Mama si Copilul”, o serie de 8 carticele structurate pe grupe de varsta. Carticelele sunt foarte utile atat mamicilor, cat si viitoarelor mamici, deoarece includ informatii despre perioada sarcinii, ingrijirea mamei dupa nastere dar si notiuni esentiale despre perioadele de dezvoltare ale copilului de la nastere pana la varsta de 15 ani.

Seria de 8 carticele a beneficiat si de un eveniment de lansare, care a avut loc pe 5 iunie la teatrul “Stela Popescu” din Bucuresti. Evenimentul a reunit mamici si copii de toate varstele. Am participat si eu, bineinteles, insotita de Vladut, care a fost foarte incantat sa se joace cu baloane si sa faca poze la panou.

In cadrul evenimentului ne-au fost oferite si carticelele potrivite varstei copilului, iar spre final, cei mici s-au bucurat de un spectacol de teatru pus in scena special pentru ei.

Cum poti intra in posesia carticelei Mama si Copilul?

Vino in orice farmacie Catena, fa-ti un card Mama si Copilul si poti sa primesti gratuit o carticica din aceasta colectie, potrivita varstei copilului tau sau perioadei in care te afli.

Noi am inceput deja sa citim carticica Mama si Copilul pentru copiii intre 1-3 ani si deja am gasit mai multe raspunsuri la intrebarile pe care le am in aceasta perioada. Vlad a inceput sa mearga, vrea sa fie tot mai independent si in plus, ne pregatim de prima lui vacanta in afara tarii. Am gasit multe informatii despre aceste subiecte in carte, plus mai am de aprofundat inca multe alte cunostinte.

Va recomand asadar cu drag carticelele, pe care le puteti procura foarte usor din farmacii.

Pe curand!