Bine v-am regasit in 2018!

Noul An a inceput minunat pentru noi, iar tot ce pot sa va doresc si voua este sa traiti aceleasi sentimente de bucurie si implinire! Dincolo de succesele profesionale, bucurati-va de oamenii dragi, pentru ca ceea ce va implineste cu adevarat este viata de familie.

De cand a venit pe lume micutul nostru, totul se petrece intr-un ritm foarte alert si fiecare minut conteaza. Nu este greu, este extraordinar de greu sa fi parinte (incepator) dar este atat de frumos! Motivatia este cea mai importanta 😉

Maine se fac doua saptamani de cand am nascut prin cezariana, dar ma simt excelent. Timpul a devenit foarte pretios, dar mi-am propus ma organizez cat mai eficient pentru a-mi duce la bun sfarsit toate taskurile. Asa ca, intre un schimbat si-un alaptat, am reusit sa ma strecor la o sesiune rapida de shopping si un scurt shooting.

O sa va povestesc intr-o postare separata experienta nasterii la spitalul Filantropia din Bucuresti. Va ramane una dintre cele mai frumoase amintiri gratie unui doctor excelent, Andrei Tiron, pe care il voi recomanda oricui cu mare drag.

Trebuie sa ma reintorc acum la datorie, asadar va las cu cadrele de ieri.

Pe curand!

Outfit: Rochie si cercei H&M, botine Funky Buddha