Proiectul #TrendingInfluencers s-a lansat oficial sambata, 21 ianuarie, la Nuba Summervibes, printr-o petrecere de zile mari.

 

Weekend-ul trecut am sarbatorit lansarea oficiala a Trending Influencers (www.trendinginfluencers.com), cea mai noua agentie de influencers powered by Global. Agentia aduce laolalta cateva sute de influenceri cu comunitati relevante in social media, pe domeniul lor de activitate. Ma bucur foarte mult sa ma numar si eu printre micro-influencerii care fac parte din acest proiect indraznet.

Ziua de sambata a debutat cu un workshop, la Joben Bistro Bucuresti, care a adunat o mare parte din echipa Trending Influencers, de altfel si primul de acest fel organizat vreodata in Romania.

Pe parcursul zilei am participat la trei paneluri de discutii, concentrate toate pe subiecte legate de felul in care pasiunea pentru blogging, vlogging si social media se poate transforma intr-o adevarata meserie. Alexandra Hash (Manager Trending Influencers), Alina Cinciulescu (director de strategie la Global), Vlad Vaida (instagramer), Matei Dima (BRomania), Lucian Stefan (fondatorul Global) si Alina Ceusan (Globan Influencers) au vorbit despre tendinte si tranduri, despre strategii si implementarea lor, dar si despre rolul foarte important pe care il are fiecare influentator de opinie in parte. Continutul este cel care trebuie sa primeze si tot el este cel care face diferenta intre un succes temporar si unul de lunga durata. Tot ceea ce conteaza este umanul de dincolo de taste si ecrane.

Seara s-a incheiat printr-o super petrecere la Nuba Summervibes. Atmosfera a devenit incendiara atunci cand au urcat pe scena The Motans, Antonia, The Blacklist si La Familia.

Din repertoriul The Motans nu au lipsit cele mai de success melodii ale lor, „Weekend” cu The Motans si Delia, care a cucerit radiourile si televiziunile muzicale si a devenit „Piesa anului 2017”, dar nici „Nota de plata”, in colaborare cu INNA, care s-a situat este pe locul I in topul radiourilor si televiziunilor muzicale in 2017. Antonia a venit insotita la petrecere de mama si de sotul sau, Alex Velea, care a si urcat pe scena alaturi de La Familia.

Gata cu vorbele, va las sa priviti cateva fotografii, sa vedeti cum ne-am distrat 😉

Click aici pentru fotografiile full de la party.

Kisses!