Se mai poate vorbi de tendinte si piese vestimentare must-have si in trimestrul 3 de sarcina? Ei bine, eu cred se poate si un itemĀ  statement pentru orice tinuta in trend este sacoul masculin.

Cel putin pana acum, stilul meu vestimentar nu a suferit mari modificari, dar nu acelasi lucru se pate spune si despre silueta. Care silueta? :)) Iata ca am ajuns si in ultimul trimestru de sarcina, bebele se dezvolta din plin si in locul taliei mele de alta data si-a facut loc un balon care se mareste pe zi ce trece.

Sunt fascinata de aceasta perioada si prioritara este dezvoltarea cat mai sanatoasa a bebelusului, asadar nu prea duc dorul hainelor cambrate. Mai ales cand am de ales dintre atatea alte optiuni stylish pentru un look pe placul meu. Unul dintre item-urile recent achizitionate, care intruneste foarte bine aceste calitati esteĀ jacheta boyfriend de la Womanfashion.

Dintotodeauna mi-au placut hainele inspirate din moda masculina si sacoul este o piesa vestimentara versatila omniprezenta in propunerile tendintelor de sezon.

Stiti deja pasiunea mea pentru culorile tari, asadar acest sacou turcoaz nu putea sa treaca neobservat. In plus, avantajeaza de minune orice tinuta, de zi, office, inclusiv un maternity street style. Tinuta mea n-a trecut neobservata cand am iesit la shooting, nici mai pe seara, la un eveniment.

Outfit: Jacheta boyfriend Womanfashion, H&M jeans,

Botine Stradivarius, Geanta Aldo