O fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte, iar un album cu cele mai frumoase amintiri este de nepretuit.
Recunosc, sunt una dintre acele persoane care pastreaza in memoria telefonului macar 300-400 de fotografii. Le rotesc, mai sterg din ele, dar niciodata nu pot sa golesc arhiva telefonului. Totodata, prefer sa strang si sa printez amintirile cele mai de pret. Desi traim in era digitala, imi pastrez viu interesul pentru print, deoarece nimic nu se compara cu placerea de a rasfoi un album foto!

Vlad a implinit ieri 5 luni si deja i-am facut cateva sute de fotografii. O nimica toata pentru orice mama, nu-i asa? 😄 Era insa momentul ideal sa fac o selectie si am primit la fix popunerea Celebook, de a-mi realiza o fotocarte cu amintiri. A rezultat un album minunat pe care nu ma satur sa-l rasfoiesc aproape in fiecare zi.

Majoritatea fotografiilor pe care le-am ales sunt facute cu telefonul, dar calitatea albumului este exceptionala. Celebook tipareste toate fotocartile tocmai in Olanda, iar rezultatul este remarcabil. Am pregatit o galerie foto cu cateva cadre care sper sa va inspire si pe voi pentru un album personalizat.

De asemenea, astazi este ultima zi in care va puteti inscrie la concursul pe care l-am organizat pe Instagram! Premiul este chiar o fotocarte personalizata, asadar va indemn sa va inscrieti si va urez succes!