Saptamana trecuta am participat la lansarea noului Fitbit Luxe. Mai mult decat un smartwatch modern, acest dispozitiv este o bratara eleganta si inovatoare despre care abia asteptam sa va povestesc mai multe.

Dintotdeauna mi-a fost foarte dificil sa imi gasesc un ceas pe plac, deoarece sunt destul de greu de multumim in privinta designului care trebuie sa se potriveasca perfect stilului meu versatil. Ei bine, bratara Luxe de la Fitbit mi s-a potrivit ca o manusa, deoarece are un design elegant si exclusivist, potrivit pentru o varietate de stiluri. Pe langa cureaua clasica sunt disponibile si alte variante de curele din silicon sau otel inoxidabil, care-i pot oferi un aspect nou, total diferit. In cadrul evenimentului am remarcat deja o curea metalica deosebita, pe care planuiesc sa o achizitionez curand pentru a-i personaliza cu usurinta aspectul.

Photo: www.themoment.ro | Geo Curnic

Fitbit Luxe – Functii si disponibilitate pentru un stil de viata sanatos

Sa va povestesc mai multe detalii si despre functiile inovatoare, gandite pentru sport si sanatate. Fitbit Luxe ofera acces la informatii esentiale despre starea de sanatate prin functia Metrici de sanatate (Health Metrics) – interfata de inregistrare a parametrilor fizici monitorizati de aplicatia Fitbit. Astfel, in aplicatia Fitbit putem monitoriza cu usurinta nivelul de stres, evolutia starii de sanatate generala, cu informatii despre respiratie, ritmul cardiac in efort si in repaus, temperatura corpului si, in curand, saturatia de oxigen din sange. Schimbarile bruste sunt semnalate ca potentiale semne de extenuare, stres sau raceala.

Pe tracker-ul Luxe se regasesc si aplicatii precum alarma, cronometru si timer, care ajuta in realizarea activitatilor cotidiene. Se pot seta cu usurinta alerte pentru apeluri, mesaje si notificari de pe telefonul mobil, toate acestea putand fi personalizate in functie de preferinte, pentru o organizare cat mai eficienta a timpului. Luxe este prevazut cu un ecran tactil color si o baterie care tine pana la cinci zile.

De cand il port, am inceput sa fiu mai atenta la informatiile despre starea mea generala de santate si abia astept sa imi monitorizeze si sesiunile de fitness pe care planuiesc sa le incep in curand. Va recomand cu drag o astfel de bratara, pentru o organizare cat mai buna a activitatilor de zi cu zi. La achizitionarea modelului Luxe aveti acces gratuit si la serviciul Fitbit Premium pentru o perioada de 6 luni.

Dupa cum se vede, pe mine deja m-a cucerit deja acest tracker si l-am integrat cu succes in stilul meu.