Hello! Am revenit acasa de aproape o saptamana si in sfarsit, acum am reusit sa scriu cateva randuri despre Milan Fashion Week Spring/Summer 2020. In caz ca nu era deja evident, datorita absentei mele, cred ca a fost una dintre cele mai obositoare editii. Sau ritmul vietii de mama, care m-a acaparat serios in ultimele luni, in combinatie cu ritmul alert de la fashion week mi-au consumat aproape toata energia.

Foarte posibil, dar in sfarsit am revenit activa si daca n-ati urmarit aventurile din Milano pe contul meu de Instagram, o sa redau aici imagini si detalii despre fiecare zi. Avionul nostru cu destinatia Bergamo a decolat din Bucuresti la ora 7, dis-de-dimineata, a aterizat doua ore mai tarziu si am ajuns la hotel in jurul orei 11. La ora 13 ne astepta primul show al zilei, Calcaterra. Am fost gata in timp record si am reusit sa ajungem la locatie chiar cu cateva minute inainte de inceperea prezentarii.

MVI_1305

Forfota si agitatie, asa ca am intrat foarte usor in atmosfera de fashion week. Locatia a fost absolut superba, iar prezentarea pe masura. Tinute minimaliste si rochii lungi cu drapaje in culori uni sunt propunerile Calcaterra pentru sezonul urmator.

Dupa acest show am mai participat la prezentarile colectiilor Baldinini si Brunello Cucinelli.

Baldinini

Baldinini

Prezentarea colectiei Bunello Cucinelli a a vut loc intr-o gradina superba din Milano, locatie care a inclus vizionarea colectiei de haine si accesorii, dar si un brunch fastuos. Va las aici cateva cadre preferate si voi revenii cu detalii video in vlogul dedicat sesiunii de la Milano.

Brunello Cucinelli

Pentru prima zi am ales o tinuta all white Omra, care mi-a oferit foarte multa libertate de miscare. Am completat outfit-ul cu cei mai comozi pantofi sport de la Skechers si o geanta Cathias Edeline.

Incaltamintea sport este un trend care, din fericire, s-a impus puternic in moda si continua sa se regaseasca in trendurile principale de incaltaminte. Sorry stilettos, hello fancy sneakers!

Outfit: Omra suit, Skechers shoes, Cathias Edeline bag