Hello, bine v-am regasit! Daca mi-ati urmarit postarile din ultimele zile, stiti deja ca nu a fost o pauza de relaxare, ci mai de graba o perioada de foc continuu.

Da, am nascut, in sfarsit l-am cunoscut pe mititelul pe care l-am gazduit 9 luni in burtica, asadar scriu aceasta postare cu mare bucurie si emotie. Initial, o planificasem inainte de nastere, dar intr-un final m-am hotarat sa o aman pana in momentul in care o sa imi tin bebelusul in brate. Am o alta perspectiva asupra sarcinii acum si, privind inapoi, chiar nu stiu cum au zburat cele 9 luni minunate.

Acestea sunt ultimele poze cu burtica. In asteptarea lui bebe am mai facut o scurta plimbare la targul de Craciun, stiind ca apoi n-o sa mai am prea mult timp de respiro. Foarte adevarat. Din momentul în care am ajuns la maternitate si pana acum, totul se deruleaza intr-un ritm foarte alert.

O sa pregatesc o postare detaliata despre nebunia din aceste zile, dar pana atunci sa ne bucuram de calmul dinaintea furtunii :)) In plus, imi face mare placere sa privesc ultimele cadre cu burtica.

Da, au fost 9 luni minunate iar luna decembrie ne-a adus in dar adevarata magie a sarbatorilor.

Outfit: cardigan H&M, palton Woman Fashion, rochie si geanta Zara