Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise fila cu fila, cu arome și eleganta: lansarea Colectiei de Craciun de la Sabon. Sub ideea de ”Discover your Inner Light”, evenimentul a reunit jurnaliști, influenceri și vedete care s-au lasat cuceriti de magia momentului, creat special pentru a atinge orice inima.

Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sarbatoare

Ca in fiecare an, calendarul de sarbatori este plin cu petreceri cool, iar tot ca in fiecare sfarșit de an, Sabon iși surprinde prietenii cu o colectie dedicata lor, celor care iși doresc sclipiri de aur, in cele mai simple, dar și eclectice detalii.

La final de noiembrie, Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise pentru cei care iubesc Sabon și se lasa cuceriti de fiecare aroma in parte.  MC-ul evenimentului, Anca Serea, i-a invitat pe participanti sa descopere comorile pe care Sabon le-a pregatit cu ocazia noii colectii.

 ”Ne-am dorit ca intreaga colectie de Craciun sa se focuseze pe ideea de magie, de frumusește interioara pe care dorim sa o evidentiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumina, ca o comoara pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi, sa ajutam frumusetea sa vorbeasca și sa atinga orice inima.

Pentru aceasta colectie, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o innobila, dezvaluind misterul și feminitatea. Este o colectie care, in primul rand, ne reprezinta și la care tinem foarte mult.a spus Adina Lupașcu, Network Manager Sabon.

Produse in editie limitata

 In exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vandute, acum cu un design special, in editie limitata. Exfoliantul de corp, Lotiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de maini, Bulgare Mineral, Sapun Solid, Aroma de camera, Lumanare parfumata, Odorizant pentru mașina, gentute pentru cosmetice, sunt disponibile pe www.sabon.ro, dar și in magazine unde atmosfera de ”Inner Light” este gata sa te cucereasca de la prima aroma.