Când ți-ai surprins ultima dată persoana iubită cu o experiență memorabilă? Pentru că tot se apropie Valentine’s Day, această sărbătoare poate fi doar un pretext pentru o surpriză de neuitat sau pentru o escapadă în doi.

Mamele știu poate cel mai bine – mai ales cele care au copii mici – cât de greu este să te rupi din ritmul zilnic. Să îți iei un weekend liber pentru a te reîncărca de energia de care are nevoie până la urmă copilul. Însă nici măcar nu este nevoie să fii mamă ca să ai nevoie, din când în când, de o escapadă.  Mai ales în ultimii ani, stresul și-a pus amprenta pe starea noastră de bine și chiar avem NEVOIE de aceste mici ieșiri. De cele mai multe ori renunțăm repede la idee, pentru că ori e prea mare bătaia de cap să ajungi la munte ori la mare, ori e greu să te rupi de job chiar și o zi și motivele pot umple o listă mai lungă decât a lui Moș Crăciun.

Așa că atunci când am primit întrebarea: cum iti suna o cină romantica in oras, la un restaurant elegant cu un meniu à la carte fine dining si o seara minunata la un hotel de 5 stele din centrul capitalei m-am gândit că e vreo scenă dintr-un film. Dar nu, nu a fost o scenă de film, ci un scenariu perfect, o escapadă urbană de care noi am avut parte si pentru care nu a fost nevoie să plecăm mai departe de 2 stații de metrou de casă. Noi nu am avut absolut nimic de făcut, pentru că de tot ce a însemnat rezervare, meniu, întreaga organizare s-a ocupat Complice.ro – furnizor de cadouri experiențiale.

Ce să vă spun despre experiența în sine? Că am ajuns într-un hotel superb, cu un aer diferit de tot ce am fi rezervat într-un city break probabil? Hotel Continental, sigur ați trecut pe lângă el, pentru că e pe Calea Victoriei, este decorat într-un stil luxos, cu un aer regal, ca și clădirea în sine. Nu stiu daca să încep cu meniul absolut spectaculos sau cu camera în care m-am odihnit după fără să fiu atentă dacă mă strigă cineva.
Cina liniștită, într-o atmosferă romantică, a fost completată de o seară la fel de liniștită, în care am putut admira în tihnă luminile orașului alături de un pahar de vin, care ne aștepta cuminte în cameră. Iar dimineața nu a fost nevoie nici fac patul, nici pregătesc micul dejun. Practic am avut parte de un cadou care mi-a oferit timp. Pentru mine, în primul rând. Pentru noi.
De menționat că o extraopțiune a acestui cadou romantic este dedicată părinților care au nevoie de cineva de încredere pentru a avea grijă de copil pe durata experienței, dacă nu au acces la bunici, cum este și cazul nostru de multe ori.
Astfel, primești acces timp de o lună pe platforma sitter.ro unde poti gasi bone verificate și validate.

 Așadar, nu trebuie ajungi neapărat la Paris pentru o seară de vis în doi și nici sincronizezi programul bunicilor, al matușilor sau al grădiniței pentru asta. Orice poveste de iubire are nevoie de momente unice. Atât cuplurile aflate la început, cât și relațiile de lungă durată au nevoie de experiențe care le taie răsuflarea. Iar uneori acest lucru se întâmplă cu puțin ajutor din partea unor complici pe cinste. Așadar, data viitoare când vă gândiți să mai cumpărați o cămașă, un parfum sau o pereche de pantofi (mmm, de fapt pantofii sunt mai importanți decât orice #onceafashionista…) intrați pe Complice.ro și cumpărați o experiență cu adevărat de neuitat.
Tu cum vrei să iti surprinzi partenerul sau partenera de Valentine’s Day ori de Dragobete?