Negrul este asociat de obicei sezonului rece, iar eu l-am integrat perfect intr-o tinuta casual, de zi.

Am lipsit putin de pe blog, dar iata ca am revenit cu o postare noua. Desi mi-am propus sa fiu cat mai activa cu postarile, odata ce sarcina a avansat mi-a fost mai greu sa ma tin de programul stabilit.

Nu ma plang de prea multe kilograme in plus, dar cert este ca nu mai am prea multe optiuni in privinta hainelor. De vina este si vremea mohorata, asadar in ton cu sezonul rece, puloverele lungi si blugii au devenit un must-have in garderoba mea.  De asemenea, negrul este o optiune super stylish care completeaza numai bine un maternity look din luna a 8-a.

Pe langa jacheta neagra si top-ul in dungi, piesa de rezistenta din tinuta mea este geanta cu broderii de la Aldo. O remarcasem de mult in vitrina magazinului si, surpriza, am primit-o cadou de ziua mea! Multumesc, Andreea!

Gentile cu aplicatii au devenit tot mai populare si dau tonul in materie accesorii. Mie imi plac foarte mult pentru ca scot din banal orice tinuta si adauga un plus de culoare unui outfit clasic. Inevitabil, cred c-o sa-mi mai maresc colectia cu 2,3 astfel de modele. Nu avem niciodata prea multe genti, nu-i asa?

Outfit: Jacheta C&A , Blugi LC waikiki, H&M top, Geanta Aldo