Cum ar fi viata daca n-am avea curaj sa incercam ceva nou? O insiruire de zile banale si un munte de frustrare pentru ca lucrurile nu sunt asa cum ni le-am dorit.

M-a urmarit des intrebarea “Dar ce-o sa zica lumea ?” de cate ori am vrut sa fac ceva diferit. De foarte multe ori am zis Da cand trebuia sa zic Nu si de alte multe ori am zis Nu, cand trebuia sa spun Da. De acum inainte o sa spun mai des lucrurilor pe nume. Este chiar benefic si sanatos. Adevarul supara, dar n-a omorat niciodata pe nimeni. Confortul este placut, doar de asta se numeste asa, dar adevarata magie se petrece in afara zonei de confort, iar sentimentul victoriei este absolut minunat!

Eu mi-am dovedit deja ca pot. Maternitatea m-a schimbat si mi-a crescut increderea in mine. Am realizat ca pot sa fac atat de multe lucruri! A trecut doar un an de cand il am pe Vlad si deja simt ca daca vreau, pot muta muntii din loc. O sa ma lamentez alta data (si) despre greutatile vietii de mama, dar in anul care s-a incheiat am trecut peste cel mai mare hop.

Totul este posibil atata timp cat iti doresti cu adevarat! Nu, nu este un cliseu, este chiar adevarat. In anul care a trecut prioritatea a fost cresterea lui bebe Vlad, am crescut si eu alaturi de el si m-am incapatanat sa nu renunt la visele mele. Am devenit mai creativa, am cunoscut oameni noi si am avut proiecte frumoase. Ah, si foarte important, am devenit din nou mandra de corpul meu!

Nu cred in standardele clasice de frumusete, ci doar in standardele impuse de mine. Sa fii sexy inseamna, de fapt, sa ai incredere in tine. Adevarata personalitate incepe acolo unde incetează comparatia. Nu ma mai intereseaza ce o sa spuna X si ce gandeste Y. Conteaza doar sa-mi placa mie!

Pentru ca tot vorbeam de confort si de placere, acasa, in intimitatea mea ma simt cel mai bine, cel mai sexy si cel mai increzatoare. Si o sa fiu mai des asa, pentru ca-mi place.

Tu cand ai fost ultima data tu?