Hello, bine v-am regasit si sper ca aveti parte de un inceput de saptamana minunat! Astazi am revenit cu o postare speciala, un outfit calduros si colorat!

Probabil deja stiti ca sunt o mare iubitoare a culorilor puternice si chiar imi era dor sa port o tinuta plina de culoare.  Ieri am avut ocazia sa imi creez tinuta pe gustul meu, purtand acest cardigan minunat de la Desigual.  Imi place asa de mult acest brand pentru combinatiile unice de imprimeuri pe care le realizeaza!

Pe langa faptul ca m-am simtit plina de energie, nici nu mi-a fost frig, pentru ca puloverul este destul de gros. Desi a fost aparent insorit, afara nu erau mai mult de -10 grade, ce mai, o nimica toata, avand in vedere ca iarna ne trateaza cu temperaturile astea de mai bine de o saptamana.

In afara de vremea friguroasa pe care deja n-o mai suport, iarna mea de pana acum ar fi destul de frumoasa si de linistita. Inca am atatea de facut, de planuit, se intrevad proiecte frumoase in derulare, asadar nu as avea de ce sa ma plang. 

Cam atat pentru astazi, ne revedem curand cu noutati si outfit-uri inspirationale! 

winter sweater street fashion blogger desigual

winter Desigual cardigan street style

blog de moda romanesc fashion blog

winter fashion knit street style2

Desigual cardigan sweater street style

 Outfit: Desigual cardigan, C&A sweater, C&A jeans, Stefanel scarf, Tris Bag, Komodos shoes