Nu este usor sa faci fotografii de street style in Bucuresti.

Majoritatea strazilor sunt inguste sau aglomerate si cladirile sunt mazgalite cu tot felul de slogane sau declaratii de dragoste mai mult sau mai putin inspirate. Putine locuri se remarca intr-adevar prin desene extraordinare.

Cel mai bun exemplu pe care il stiu este strada Arthur Verona, una dintre preferatele mele, cu o identitate urbana aparte. Cativa dintre peretii acestei strazii sunt colorati cu graffiti-uri indraznete, pline de culoare.

In sfarsit, aici se poate vorbi despre arta stradala si lucrari de graffiti exceptionale. Desenele se schimba periodic si de fiecare data abia astept sa admir noile graffiti-uri care coloreaza asa de frumos strada. Cand am plecat sa facem fotografiile nu stiam sigur daca vom ajunge pe Arthur Verona si din fericire, rochia mea alba s-a potrivit de minune cu peisajul urban colorat.

As prefera sa vad mai multe astfel de opere stradale, decat atatea cladiri gri, neglijate sau murdare. Voua va plac graffiti-urile? Mai stiti si alte strazi din Bucuresti colorate asa de frumos?

grafitti white dress street style

blogger de moda romanesc Cristina

DSC_0012

rochie alba street style

DSC_0078

Outfit: Rochie H&M Divided, Geanta cu buline H&M, Sandale negre CCC Shoes