Doar cateva zile ne mai despart de Craciun, dar uitandu-ma pe geam, am impresia ca mai repede vine primavara decat iarna.

Sincer, nu imi pare foarte rau, pentru ca nu prea iubesc frigul. M-ar bucura zapada, dar dupa prima ninsoare neaua cea alba si stralucitoare se murdareste, se topeste si o simpla plimbare pe strazi se transforma intr-o adevarata aventura. Asadar, in speranta ca iarna va mai intarzia, prefer sa ma bucur de aceste zile calde cu soare.

Profitand de vreamea frumoasa, ieri am luat o pauza de la cotidienele de weekend (curatenie, postari, editari poze, etc.) si am  iesit la plimbare in parc. Rasfatatul familiei, catelul nostru Alfie, s-a bucurat cel mai mult  de soare. Am vrut de mult sa postez cateva fotografii cu el, dar este atat de agitat, super activ si nu sta locului o secunda. Ieri am avut insa mai mult noroc si chiar daca nu l-am convins sa se uite la camera, am reusit macar sa-l surprindem nemiscat in cateva poze.

In ajunul sarbatorilor de iarna, ce poate fi mai frumos decat sa petreci orele libere in compania celor dragi. Eu mi-am incarcat bateriile cu optimism si multa energie pozitiva.  O saptamana plina de armonie va doresc si voua!

IMG_3243

blogger de moda romanesc

IMG_3410

IMG_3417

kitty dress

IMG_3388

IMG_3282

IMG_3394

IMG_3423

Outfit: Pulover tricotat C&A, Fusta SheInside, Cizme CCC, Geanta H&M

Fotograf: Cristina Băluţă