Saptamana aceasta, am avut ocazia sa descopar colectia Toamna-Iarna 2016 PANDORA  intr-o locatie uimitoare, Atelier Florens, una dintre cele mai frumoase florarii din oras.

Decorul a fost fabulos, ne-am bucurat de  o atmosfera speciala, cu muzica live, sushi bar si un candy delights rafinat.

Colectia de Toamna PANDORA retrezeste frumusetea unei epoci apuse si face referire la traditiile medalioanelor perioadei victoriene. Aceste bijuterii incapsuleaza o estetica vintage modernizata. Formele geometrice si design-ul pieselor statement care pot fi purtate in mai multe moduri fac aceasta colectie foarte personala.

Luminoasa si eleganta, Colectia PANDORA Rose care se lanseaza pentru prima data in România, prezinta un amestec unic de metale pentru a capta si exprima stilul personal cu ajutorul frumoaselor bijuterii romantice in nuanta de roz. Temele principale ale colectiei sunt: iubirea si  viata. Frumusetea vintage, creatiile elegante, atemporale, cu motivele iubirii si naturii stralucesc cu nuante de roz pentru a spune povesti despre dorintele si sperantele fiecareia dintre noi.

Frumusetea cosmica a unei galaxii argintii si luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate in bijuteriile din noua Colectie de Iarna PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emana magia Craciunului si jocuri de lumini extrodinare ofera stralucire constelatiilor si modelelor de gheata in moduri inovatoare, care iti taie rasuflarea.

 Atmosfera (2)

 

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

13880155_1329995433707489_1889461619321874810_n