Celebreaza emotia Martisorului daruind PANDORA: simboluri unice pentru o primavara de neuitat.

Atent mestesugite din metale veritabile si finisate manual de artizani iscusiti, bijuteriile PANDORA reprezinta cele mai pure sentimente pe care le purtam femeilor dragi din viata noastra, transformandu-le in amintiri nepretuite. Dragostea si magia se impletesc in design-ul rafinat al noilor cercei, inele, pandantive, talismane si bratari, realizate din argint 925 sau din amestecul unic de metale PANDORA Rose, impodobite cu zirconiu cubic stralucitor, cristale colorate, email in nuante vibrante sau sticla de Murano.

Forma dragostei. Emotiile dulci ale primaverii si culoarea pasionala a Martisorului sunt reflectate in talismanele din cristal fucsia multifatetat si zirconiu cubic rosu. Stralucirea acestor bijuterii este intensificata prin detaliile din argint 925 si motivele in forma de inima, delicat create pentru a ilustra feminitatea si afectiunea.

Incanta cu personaje magice. Topeste inimi cu cele mai populare stiluri PANDORA Disney. Medalioanele plutitoare, elementele miniaturale expresive si clipsurile in nuante specifice Martisorului, din cristale radiante trandafirii, argint 925 si email colorat, ilustreaza bucuria si inocenta personajelor emblematice Disney. Asorteaza pe bratara prietenelor tale talismane stralucitoare cu buline, inspirate de stilul lui Minnie Mouse.