Daca este ceva ce iubesc in mod deosebit la primavara, este vantul care adie atat de placut inainte sa apuna soarele.

Alt lucru care-mi place este ca , in sfarsit, pot sa imbrac rochiile preferate fara sa-mi mai fie rece. Hello primavara (vara), bye-bye frig  si sa-nceapa parada street-style de sezon.

Una dintre cele mai recente achizitii este aceasta rochie colorata de la Zara. Imi este mai greu sa ajung acum prin mall-uri si sa cutreier magazinele, dar bine ca exista shopping-ul online! Este o alternativa perfecta pentru mine, la fel de productiva. Asa cum puteti vedea, este usor sa gasesti haine frumoase si stand in fata laptopului. Nu este minunata aceasta rochie?

Imi place foarte mult imprimeul si-n plus, croiala este foarte lejera. Rochia s-a potrivit perfect cu cei mai noi ochelari cat eye din colectia mea (tot online cumparati), unul din trend-urile must have din aceasta vara in materie de accesorii. Urmand doar cateva reguli de styling cred ca e foarte usor sa fii in trend. Cea mai importanta regula este atitudinea, trebuie sa te simti bine in pielea ta.

Am in plan multe alte articole cu look-uri de sezon si fashion tips & tricks, asadar sa ma urmariti. Sper ca ati vazut si primul meu haul de pe Youtube, care include o selectie de haine si accesorii in tendinte. Unele sunt chiar la reducere.

Va pup cu drag si sper sa va placa cel mai nou editorial!  Multumesc Andreea pentru aceste fotografii superbe 😍

Outfit: Zara dress, Diane Marie shoes, C&A bag, Funkers sunglasses

Foto: Andreea Mocanu