Hello, am revenit cu o noua postare despre activitatile mele. Am scris mai rar in ultima perioada (din anumite motive), dar cu toate astea, n-am avut timp prea mult de plictiseala. Ar fi fost bine.

Dar nu, pentru ca pregatirile dinaintea unui fashion week sunt pline de aventura: drumuri, mailuri, probe, potriviri, nepotriviri, din nou probe, amuzant si interactiv, nu-i asa? Lasand ironia la o parte, mi-ar fi placut sa fie mai mult fun. Poate voi face o postare cu atmosfera de dinaintea fashion wek-ului, dar ar fi cam dezordine si haos in fotografii, asa ca mai bine nu. Sa ramana doar partea glam a showului, pentru ca, pana la urma e ceva normal sa lucrezi din greu ca sa ajungi acolo unde iti doresti.

Asadar, o sa las nemultumirile de-o parte si o sa privesc partea frumoasa a lucrurilor. Vom merge la Milano, vom participa la mai multe evenimente, asadar abia stept sa postez fotografii si impresii de la fata locului!

Intre timp, eu ma voi intoarce la activitatile de fashion week luni si va las cu fotografiile de ieri. Am purtat un outfit casual cu un superb cardigan colorat handmade, un cadou minunat primit de la o persoan draga.

blogger de moda romanesc

blog de street style fashion

colorful knit cardigan street style

blogger de moda Cristina Candea fashion blogger

spring street style knitwear

stret style cardigan tricotat colorat

blog modern fashionista

Outfit: Handmade cardigan, Brave soul faux leather jacket, Terra Nova turtleneck,

C&A denim leggings, Komodos shoes, H&M bag