Vară, soare, mare și distracție. Cam asta am în gând permanent de când, în sfârșit, si-a intrat in drepturi mult așteptata vară.

Vacanța mea este planificată abia la începutul lui august, dar în așteptarea ei îmi place să îmi petrec timpul liber la cele mai frumoase terase. Îmi plac terasele care oferă priveliști spectaculoase și în weekend am avut ocazia să petrecem câteva ore la înalțime.

În ton cu decorul de vară, am purtat o ținută colorata, smart casual cu pantofi cu toc. Mi-am propus să mai renunț un timp la tocuri, dar, ca de fiecare dată, îmi dau seama că nimic nu poate egala o pereche de pantofi cu toc la capitolul feminitate si eleganță. Pata de culoare a fost bluza cu imprimeu exotic, încadrată perfect în peisajul urban modern.

Pe langa un look in trend, tot lucrurile simple ne fac cei mai fericiți. Așadar, in zilele caniculare, vă recomand să vă retrageți la o terasă, alegeți un smothie răcoritor și deconectați-vă de griji. La mine funcționează perfect acest ritual de relaxare.

Outfit: Fustă Asos, Bluza Womanfashion.ro, Geantă Karl Lagerfeld