PANDORA  a lansat colectia Primavara-Vara 2017, cel mai asteptat eveniment exclusivist al iernii, care a avut loc la Gargantua Kiseleff. Intr-o atmosfera speciala, cu un decor spectaculos si un catering rafinat,am descoperit noile bijuterii create de designerii PANDORA, precum si conceptul DO PANDORA.

Bijuteriile stralucitoare si rafinate, semnate PANDORA reflecta stralucirea si stilul fiecarei femei, permitandu-le sa exprime intregii lumi ce cred si ce simt. In aceasta lume noua si in continua schimbare, PANDORA pune accentul pe arta si maiestria bijutierilor, pe inalta calitate si pe responsabilitatea sociala.

 Eveniment Pandora primavara vara 2017

PANDORA le sustine pe femei sa fie sincere cu ele insele, cu dorintele si visurile lor, si sa exprime cine sunt ele cu adevarat si care sunt lucrurile in care cred cu tarie. Integritatea si onestitatea sunt mai valoroase decat aurul si mai durabile decat diamantele. Si acestea sunt valorile dupa care PANDORA se ghideaza intotdeauna, incepand cu materialele de cea mai inalta calitate, obtinute din surse de incredere, etice, inclusiv pietre prietenoase cu mediul si aur si argint reciclate.

Va las cu atmosfera de la eveniment si cateva cadre cu bijuteriile din colectia Pandora dedicata sezonului cald.

Colectia Pandora primavara vara 2017 eveniment

Atmosfera Pandora eveniment lansare colectie primavara vara 2017 Pandora (3)

Cristina Candea si Denisia Vijulan

Echipa PANDORA & Echipa RAN Events

Echipa PANDORA & Echipa RAN Events

lansare eveniment Padora blogger

Atmosfera eveniment pandora primavara vara 2017