PURITATE PANDORA

Inspirate de puritatea formelor si a culorilor regasite iarna in natura, noile bijuterii ale Seriei Puritate PANDORA reprezinta o reinterpretare contemporana a unor stiluri emblematice.

Seria Puritate PANDORA duce metalele pretioase si elementele de design intr-o noua dimensiune a elegantei. Materialele de inalta calitate precum atemporalul argint 925 si aramiul PANDORA Rose au rolul de a capta toate privirile, dar si de a servi drept fundal pentru modelul margelat rafinat si perlele de cultura de apa dulce – un element cheie PANDORA – aducand astfel colectiei un sentiment de armonie si stralucire.

 Texturi circulare, proportii inedite si detalii minunate, finisate manual, creeaza un mix fascinant intre stilurile moderne si cele vintage. Perlele de cultura de apa dulce par ca plutesc, iar sferele mobile adauga o nota atemporala si o fluiditate sofisticata inelelor, cerceilor, colierelor, talismanelor si bratarilor.

Noua serie uimitor de versatila cuprinde o gama de modele pentru fiecare femeie si fiecare ocazie: inele statement de purtat zi de zi si cercei rotunzi impodobiti cu perle de cultura de apa dulce, coliere sic ajustabile si cercei margelati – piesele ideale pentru a transforma o tinuta de zi intr-una de seara, cat ai clipi.

Cum sa porti noile bijuterii Pandora?

Combina diferite forme si texturi pentru a realiza suprapuneri unice de inele si cercei. Abordeaza un look minimalist, suprapune coliere, pandantive si lanturi de diferite lungimi pentru a fi in centrul atentiei, sau atrage privirile printr-un echilibru perfect cu noile coliere in forma de Y.

 

#PANDORAStyle