Colectia STEFANEL Primavara/Vara 2016 sarbatoreste o feminitate romantica si delicata, de inspiratie victoriana reintrepretata intr-un stil modern. Colectia este un omagiu adus poeziei si dorintei de visare.

Detaliile definitorii sunt caracterizate de o delicatete aparte: dantele, flori, transparenta, volane si decolteuri compun rochii lungi delicate, infrumusetate cu ornamente fine, camasi feminine si tricotaje din bumbac moale. Modele grafice si florale sunt combinate pentru a evidentia liniile asimetrice si silueta boema.

Stefanel primavara vara 2016

Tema marinareasca este caracterizata de elemente ale marinei militare: ancora, vele, dungi in culori si dimensiuni diferite. Combinatiile clasice sunt modernizate prin utilizarea nasturilor care redefinesc silueta puloverului si scot din anonimat pantalonii si tricourile.

Tricotajele, care joaca un rol-cheie in colectiile Stefanel, sunt reprezentate prin volume confortabile, alura romantica si influente etnice. Totul este infrumusetat cu texturi si culori originale, care pastreaza intotdeauna o nota feminina.

stefanel primavara vara

MUST HAVE: detaliile crosetate, folosite ca model. Tinuta completa din denim este declinata in obiecte vestimentare clasice precum: fusta A-line, camasa in doua rânduri si pantalonii bootcut cu detalii prespalate. Sunt folosite diferite nuante de denim.

Stefanel denim fashion trend summer 2016

Paleta de culori cuprinde tonuri naturale de unt, nisip, bej cald, kaki verde si albastru. Colectia este „condimentata” cu anumite culori vii precum papaya si rosu inchis.

Tesaturile sunt naturale, in linie cu valorile Stefanel. Elementele cheie ale colectiei sunt dantela de bumbac, muselina, plumetis, inul si unele fire naturale noi, cum ar fi canepa delavè.

Accesoriile sunt caracterizate printr-un amestec de materiale: pantofii sunt rafinati cu rafie si cauciuc, sandalele sunt infrumusetate cu detalii din snur.