Gram Bistro poate fi loc de socializare, un loc de intalnire cu prietenii sau cu familia, cat si unul perfect pentru mese de afaceri. Elegant prin simplitatea lui, increzator in ceea ce ofera, Gram Bistro aduce o alternativa originala a clasicului “iesit in oras”. Aici iti poti incepe dimineata cu o cafea proaspat prajita si o poti incheia seara tarziu la un vin cu cei dragi.

E o invitatie la descoperire, un loc special unde o sa gasiti numai preparate alese si retete savuroase, atent selectionate, produse homemade pregatite in casa cu cele mai naturale ingrediente. In schimb aici nu veti gasi bauturi acidulate, dar compenseaza cu cel mai bun sangria din Bucuresti, asta pe langa limanode in combinatii inedite, o bere artizanala sau un cocktail facut pe gustul fiecaruia.

La Gram Bistro totul este facut cu pasiune si cu atentie, si pus in evidenta prin ingrediente, arome si retete “Epicurioase”. Amplasat in zona Piata Victoriei, la o aruncatura de bat de centru, design-ul bistro-ului este usor elegant, insa atmosfera este una destinsa si relaxata.

Mi-a placut la Gram Bistro si va invit si pe voi sa-i treceti pragul, mai ales daca apreciati mancarea gustoasa si sanatoasa.

14570311_1428875273819504_3450673328016626401_n