Am petrecut o intalnire minunata cu fetele, savurand delicatesele de la Gram Bistro.

Suntem in plin sezon de iarna, asadar momentul ideal pentru o escapada intr-un local intim, cu oameni prietenosi, cum este restaurantul Gram Bistro din Piata Victoriei. Am stabilit intalnirea intr-o zi de weekend , devreme, astfel incat sa savuram nu doar preparatele delicioase, ci si o discutie ca intre fete.

gram bistro mic dejjun

Intr-o atmosfera relaxanta, ne-am bucurat de liniste si de oferta variata de pretarate a localului. Am profitat de oferta savuroasa a micului dejun, pe care l-am asezonat cu smoothie-uri fresh si o limonada cu rodie.

brunch pulpa de rata gram bistro

Meniul este deosebit de ofertant, asadar nu rezistat fara sa comandam si alte feluri de mancare: pulpa de rata confiata, asociata cu gusturi dulci si acrisoare date de piure de morcovi, para trasa in vin rosu si sos de merisoare si un burger cu avocado, cu chipsuri de cartofi dulci și sos de soia.

Gram Bistro este o invitatie pentru a descoperi mancaruri rafinate si o combinatie selecta de gusturi si ingrediente din arta culinara. Am incheiat ospatul nostru cu desert, cheesecake si sufleu de ciocolata.

cheesecake desert gram bistro

sufleu de ciocolata desert gram bistro

Servirea a fost fara cusur, nici n-am avut de asteptat mult, asadar abia asteptam sa revenim! Va recomand sa ii calcati pragul pentru o experienta culinara deosebita.

brunch